SIngin (Medium)NIEUW-LEKKERLAND – Op zondagavond 3 juli 2016 organiseert Keerpunt Nieuw-Lekkerland een openlucht Sing-in met medewerking van Christian Verwoerd en band. Net als de vorige keer gebeurt dit op de parkeerplaats bij het zwembad, echter deze keer zal er geen tent zijn, er wordt in de buitenlucht gezongen. Bij (flinke) regen zal het verplaatst worden naar de kerkzaal van de gemeente Maranatha aan de Mattenbies 1. Thema is: ‘Hij regeert’. De sing-in begint om 20.15 uur. Vanaf 19.45 uur is er koffie en thee. De toegang is vrij, wel is er na afloop een collecte voor de onkosten. Iedereen is van harte welkom.

Keerpunt is de interkerkelijke evangelisatiewerkgroep van de Hervormde gemeente Kinderdijk-Middelweg, Gereformeerde kerk (vrijgemaakt) De Hoeksteen, Hervormde gemeente Maranatha, Vrije baptistengemeente en de Gereformeerde Ontmoetingskerk. Met de verschillende achtergronden en belevingsvormen, zijn zij het over één ding eens: Het Evangelie van Jezus Christus moet worden bekendgemaakt aan iedereen. Samen willen zij in Nieuw-Lekkerland aan deze taak invulling geven.

Dit doen zij inmiddels al vele jaren door verschillende activiteiten te organiseren, bijvoorbeeld de jaarlijkse kerstnachtdienst in de Klipper, maar ook de altijd druk bezochte vrouwenochtenden. Hier zijn 2 variaties in. Namelijk: de vrouwenmorgen en het vrouwenontbijt, waarbij beide ochtenden een spreker is, maar ook ruimte voor ontmoeting met elkaar. Naast deze genoemde activiteiten zijn ook de zangavond met Gideon, welke gehouden wordt in ‘t Waellant, de Alpha-cursus, voor mensen die meer willen weten over het christelijk geloof en de Week van Gebed onderdeel van wat Keerpunt doet.

SIngin (Medium)