MolenpopNIEUW-LEKKERLAND – Na een tropisch en succesvolle eerste editie vorig jaar, staat de tweede editie, Molenpop 2016 komend weekend op het programma. Het evenement wordt 2 en 3 juli 2016 gehouden op het evenemententerrein tussen tennisvereniging NLTC en zwembad Schoonenburg in Nieuw-Lekkerland.

Zaterdag 2 juli wordt er ‘s morgens vanaf 10:00 tot 15:00 uur voor de eerste keer een kofferbak/kleedjesmarkt verkoop georganiseerd. Meer informatie en aanmeldingsformulieren zijn te vinden op de Facebookpagina van Molenpop.

Volkszangers
Vanaf 12.00 uur wordt er door het Molentoppers DJ team een Hollandse feestmiddag georganiseerd. Met optredens van volkszangers Bas Gaasbeek en Ray Sanders.

Workshop
In de middag wordt er door het New Techno Collective een DJ workshop voor de jeugd georganiseerd. In een tent wordt de mogelijkheid geboden om een workshop te volgen. Verdere informatie hierover is te vinden op de Molenpop Facebookpagina.

Coverband
Op het grote podium verzorgen diverse coverbands de gehele avond rockmuziek. De Coverbands Pro-feel, Variety en Skeftum zijn gecontracteerd. De B stage wordt de gehele avond gevuld met eigen Lekkerlandse Dj’s, met optredens van Eye-Cather, Maikel-V en D-Ray, zij mixen diverse dansmuziekstijlen aan elkaar. De gehele avond wordt er in de grote tent loungemuziek gedraaid door de dj’s van “The New Techno Collective”.

Voor een hapje en een drankje kunnen bezoekers terecht bij de diverse Nederlandse en Oosterse eet- en drinkgelegenheden.

“Molenpop is er voor iedereen. Daarom zijn wij blij dat er op zondag 3 juli een openlucht Sing-in wordt georganiseerd door Stichting Keerpunt,” aldus de organisatie.

Het complete programma is hier te downloaden.

Molenpop