tentenkampALBLASSERDAM – Bij de grote speeltuin in de Fop Smitstraat in Alblasserdam wordt op vrijdag 1 en zaterdag 2 juli 2016 een tentenkamp gehouden. Basisschoolkinderen vanaf zes tot en met twaalf jaar zijn van harte welkom om mee te doen. De kosten zijn 5,00 euro per persoon. Het thema dit jaar is ‘Camping’. De activiteit wordt georganiseerd door de Speeltuinvereniging Kinderdijk.

Vrijdag worden de tenten vanaf 16.00 uur opgezet. Vervolgens wordt er gezamenlijk gegeten (voor dit eten wordt gezorgd) en kan de gezellige avond beginnen. Er zullen spelletjes gespeeld worden, er wordt gegeten en gedronken en er zijn lekkere verrassingen. Zelf eten en drinken zoals Red Bull, chips en chocola meenemen is niet toegestaan.

Voor deelname is nodig: een slaapzak, een tandenborstel, eventueel een knuffel en zaklamp en een goed humeur. Degene die geen tent heeft, mag eventueel samen in met een vriend of vriendin in een tent. De kinderen kunnen zaterdag vanaf 09.00 uur weer opgehaald worden. Om 10.45 uur moeten alle tenten en kinderen weer opgehaald zijn.

Opgeven voor deelname aan het tentenkamp kan bij de speeltuin en bij de Fop Smitstraat 35. Opgeven kan tot en met woensdag 29 juni 2016.

tentenkamp