IMG_0560 (Medium)ALBLASSERDAM – Bij Coop Compact aan het Scheldeplein in Alblasserdam zijn afgelopen week de laatste dertien prijzen uitgedeeld in verband met de raamposteractie. Tien mensen wonnen een gevulde boodschappentas (ter waarde van 25 euro per tas). Twee mensen kregen een cadeaukaart met daarop honderd euro shoptegoed en Paulien Wennekes won, op haar verjaardag, één minuut gratis winkelen. De Alblasserdamse wist in een (ruime) minuut voor ruim 75 euro bij elkaar te shoppen.

Actie
De raamposteractie van de Coop Compact, naar aanleiding van de onlangs uitgevoerde verbouwing, duurde drie weken lang. Iedereen die de poster van de Coop voor een raam van zijn woning plakte, maakte kans op boodschappen / een cadeaukaart / een minuut gratis winkelen.

Winnaars
De winnaars zijn: Van Duin (Leeuwerikstraat), Stellaard (Merelstraat), Wennekes (Fop Smitstraat), De Groot (Blokmakersstraat), Deelen (IJsselstraat), Bongers (W. B. van der Veldenstraat), Holdermans (Vechtstraat), Verhoeven (Maasstraat), Hage (Kievitstraat), Van de Pol (Zwarte Paard), Bouman (West-Kinderdijk), Barendregt (West-Kinderdijk), Van der Wal (Zeelt).

IMG_0492 (Medium) IMG_0528 (Medium) IMG_0535 (Medium) IMG_0547 (Medium) IMG_0553 (Medium) IMG_0559 (Medium) IMG_0560 (Medium)