IMG_1657 (Medium)ALBLASSERDAM – Zaterdag 25 juni 2016 vindt in Alblasserdam een Open Atelier Route plaats. Iedereen die nieuwsgierig is naar hoe een kunstnaar zijn/haar creaties maakt en waar die inspiratie vandaan komt kan dat zaterdag achterkomen. Op diverse locaties in Alblasserdam staan bij Alblasserdamse kunstenaars de deuren open voor het publiek en kunnen er werken bekeken worden van de desbetreffende kunstenaars.

Deelnemers aan de atelierroute zijn:
Teus van Kooten locatie: Participand
Raymond Koop locatie: Participand
YV-Dance locatie: Participand
Atelier Erbij locatie: Participand
Historische Vereniging West Albl. locatie: Cortgene 3
opening expositie :
Annejob Clements en Jaap Haringa locatie: Landvast
Galerie/artstudio KijKESAAN locatie: Plantageweg 35b

Roel en Marry Teeuwen geven een korte lezing “Wat bezielt een kunstenaar” met aansluitend een atelierbezoek.  ‘s Morgens van 10:30 tot 12:00 en ‘s middags van 14:30 tot 16:00. Let op alleen per intekenen via roel.teeuwen@planet.nl.

(*Participand is de voormalige Beukemanschool (Lelsstraat) De deuren zijn open van 11.00 uur tot 17.00 uur. Info en route verkrijgbaar bij KijKESAAN aan de Plantageweg in Alblasserdam.

IMG_1657 (Medium)