amfitheater alblasserdam soliALBLASSERDAM – Vrijdag 24 juni 2016 bestaat Chr. Muziekvereniging Soli Deo Gloria Alblasserdam precies 117 jaar. Voor de leden van de Melody Percussion Band van Soli reden om een feestje te bouwen in het Amfitheater van Alblasserdam.

De Melody Percussion Band (MPB) is het slagwerk ensemble van Soli, waarin door de leden verschillende gestemde en ongestemde slagwerkinstrumenten bespeeld worden. Speciaal voor dit concert brengt de MPB een feestelijk programma van filmmuziek, musicalcomposities en herkenbare melodieën. De muzikale leiding van de MPB is in handen van dirigent Theo Vet.

De MPB vult het Amfitheater vanaf 20.00uur met de zomerse klanken. Het publiek wordt van harte uitgenodigd om een plekje te zoeken op de trappen van dit amfitheater om te luisteren naar dit bijzondere en verassende slagwerkensemble.

concert 24 juni

amfitheater alblasserdam soli