Ichthuskerk AlblasserdamALBLASSERDAM –  Na een zang- en concertervaring vorig jaar Pasen, komt er weer een projectkoor in Alblasserdam onder leiding van dirigent Martin de Jong. Ditmaal wordt er gerepeteerd voor twee concerten op 10 en 17 december 2016 waaraan ook het Christelijk mannenkoor Altena zijn medewerking zal verlenen. In het repertoire, dat zowel Engels- als Nederlandstalige liederen bevat, staat de geboorte van Jezus Christus centraal. Er wordt gezocht naar deelnemers aan het koor.

Er is geen leeftijdsgrens. Iedereen die graag zingt en God wil prijzen in zijn of haar lied, is van harte uitgenodigd. Enige koorervaring kan praktisch zijn, maar is niet vereist. De twaalf repetitieavonden, die starten vanaf 23 augustus 2016, zullen afwisselend op dinsdag- en donderdagavond gehouden worden in de Ichthuskerk te Alblasserdam.

Deelname aan het project bedraagt 95 euro, dit is inclusief bladmuziek en oefenmateriaal. Voor extra informatie of inschrijven graag mailen naar projectkoor16@gmail.com  met vermelding van naam en zangstem.

Ichthuskerk Alblasserdam