IMG_9329 (Medium)ALBLASSERDAM – Bij Coop Compact aan het Scheldeplein in Alblasserdam werden deze week weer dertien prijzen uitgedeeld in verband met de raamposteractie. Tien mensen wonnen een gevulde boodschappentas (ter waarde van 25 euro per tas). Twee mensen kregen een cadeaukaart met daarop honderd euro shoptegoed en Sander Poppe won één minuut gratis winkelen. De Alblasserdammer wist in een (ruime) minuut voor 80,01 euro bij elkaar te shoppen.

De komende week gaat de raamposteractie van de Coop Compact, naar aanleiding van de onlangs uitgevoerde verbouwing, verder. Iedereen die de poster van de Coop (eventueel nog af te halen in de winkel) voor een raam van zijn woning plakt, maakt de komende week voor de laatste keer kans op boodschappen / een cadeaukaart / een minuut gratis winkelen.

Winnaars
De winnaars van donderdag 16 juni waren: Schout (Molenstraat, Kinderdijk), Ten Wolde (West-Kinderdijk), Rietveld (Zwarte Paard), Mengen (Rietgors), Verkerk (Rietgors), Snel (Rietgors), Poppe (Fazantstraat), Koolmees (Vechtstraat,) Baas (W. B. van der Veldenstraat), VD Vliet (Oost-Kinderdijk), De Jong (Savornin Lohmanweg), Van Nugteren (Blokmakersstraat).

IMG_9284 (Medium) IMG_9287 (Medium) IMG_9303 (Medium) IMG_9307 (Medium) IMG_9316 (Medium) IMG_9323 (Medium) IMG_9329 (Medium)