IMG_6182 (Medium)OUD-ALBLAS – Zaterdag 18 juni 2016 wordt de jaarlijkse rommelmarkt gehouden in de Kerkstraat, Schoolstraat en op het kerkplein aan de Dorpsstraat zijde in Oud-Alblas. Er zijn weer veel activiteiten te doen en artikelen te koop. Zo zijn er meubels, nieuwe artikelen, salades, levensmiddelen, poppen en beren, huishoudspullen, servies, glas, bloempotten, riet, blikken, speelgoed, puzzels en nog veel meer. Verder zijn er snacks en is er voor de jeugd een springkussen.

De markt start om 08.00 uur en is rond 14.30 uur afgelopen. De opbrengst is voor zeventig procent voor de kerk. Vijftien procent gaat naar multifunctionele accommodatie De Beemd in Oud-Alblas en de laatste vijftien procent is bestemd voor de Gereformeerde Zendings Bond (GZB).

Iedereen is van harte welkom.

IMG_6182 (Medium)