avondvierdaagse alblasserdamALBLASSERDAM – Het is vanaf maandag 13 juni 2016 mogelijk om in te schrijven voor deelname aan de Alblasserdamse Avondvierdaagse, die maandag 20 juni van start gaat. Inschrijven van 13 juni van 19.00 tot 20.30 uur in Landvast en op zaterdag 18 juni van 10.00 tot 15.00 uur in het Makado.

Er kan ingeschreven worden voor 2,5, 5 en 10 kilometer. De kosten tijdens deze voorinschrijvingen zijn € 4,00 per persoon. Voor groepen groter dan twintig personen is de prijs € 3,00 per persoon. Groepen kunnen het formulier dat ingevuld moet worden vinden op de website www.avd-alblasserdam.nl.  Dit formulier is te downloaden en op de voorinschrijfdagen in te leveren. Voor de groep met de grootste groei is er een beker beschikbaar.

Duurder
Er is ook de mogelijkheid om op de eerste wandeldag 20 juni in te schrijven vanaf 17.45 uur, maar dan kost het € 7,50 per persoon. Op maandag 20 juni is het niet mogelijk om nog als groep in te schrijven.

Zestiende keer
Dit jaar is het al weer zestien jaar geleden dat Alblasserdam opnieuw een avondvierdaagse kreeg. Het evenement werd in het Damdorp om uiteenlopende redenen eind jaren negentig niet meer georganiseerd, totdat  een enthousiaste groep vrijwilligers in 2001 het evenement op relatief kleine schaal weer nieuw leven in wist te blazen. Het deelnemersaantal heeft in de afgelopen jaren een gestage groei doorgemaakt tot circa 1200 deelnemers in de voorgaande edities.

Meelopers
Tellingen langs de route hebben uitgewezen dat er veel meer mensen op de been zijn dan dat er bij de organisatie ingeschreven staan. De organisatie van de Avondvierdaagse streeft er dit jaar dan ook naar deze “meelopers” ook zoveel  mogelijk als deelnemer in te mogen schrijven tijdens de zestiende editie. Inschrijven kan individueel of met een groep.

Volgen
De Alblasserdamse Avondvierdaagse is ook te volgen op Facebook   en Twitter.avondvierdaagse alblasserdam

Deel dit bericht via...