IMG_8837 (Medium)ALBLASSERDAM – Bij het pand van de Historische Vereniging West-Alblasserwaard  (HVWA) aan het Cortgene in Alblasserdam werd zaterdag 11 juni 2016 een driedubbel feest gevierd. De Stichting Oudheidkamer bestaat namelijk tien jaar. Verder werd gevierd dat de Stichting Publicaties West-Alblasserwaard dertig jaar bestaat en dat de Historische Vereniging West-Alblasserwaard 35 jaar geleden is opgericht.

Het feest werd gevierd met een gezellige bijeenkomst in de tuin van de HVWA aan het Cortgene. Voor alle genodigden, waaronder de drie wethouders van het Damdorp, was er koffie met wat lekkers. Vervolgens was er alle gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje herinneringen op te halen en gezellig bij te praten. Daarnaast konden bezoekers kennis maken met de nieuwe trap in het pand. De trap vervangt de oude, steile trap, waardoor het voor sommige bezoekers wat lastig was om boven te komen.

IMG_8837 (Medium)

IMG_8818 (Medium) IMG_8820 (Medium) IMG_8823 (Medium) IMG_8833 (Medium) IMG_8848 (Medium) IMG_8851 (Medium)