winnaars groep B (Medium)ALBLASSERDAM – William Verheij en Sil Goudswaard zijn zaterdag 28 mei 2016 eerste geworden bij de Jeugdvisdag in Alblasserdam. William werd eerste in de groep van zeven tot tienjarige deelnemers en Sil in de groep van elf tot vijftienjarige deelnemers. Hikmet Hakioglou, medeorganisator van het visevenement maakte, net als voorgaande jaren weer een verslag van de dag. Zijn verhaal is hieronder te lezen.

“Het was een mooie dag misschien wel net iets te warm, maar dat mocht de pret niet drukken. Er is gevist in twee groepen: 7 t/m 10 jaar en 11 t/m 15 jaar. De eerste groep heeft anderhalf uur gevist en de tweede groep heeft twee uur lang gevist.

Terwijl we nog aan het opbouwen waren kwamen de eerste kinderen zich al melden. Na de uitleg kon er om 1 uur gestart worden een half uur eerder dan vermeld. Er was slecht weer voorspeld gelukkig is dit ons bespaard gebleven.

De prijzentafel was weer zeer goed gevuld en het voer en maden zijn zoals elk jaar weer verzorgd door Hengelsportwinkel “De Snuffelhoek”. De firma Spro heeft mooie prijzen ter beschikking en de Firma Preston heeft elke deelnemer een vistuig als cadeau gegeven waar we hen uiteraard zeer dankbaar voor zijn.

Uitslag groep 7 t/m 10 jaar:

  1. Sil Goudswaard met 62 punten
  2. Arend Penning met 58 punten.
  3. Lenn …………….. met 72 punten.

De grootste vis met 25 cm is gevangen door Sil Goudswaard.

Uitslag groep 11 t/m 15 jaar:

  1. William Verheij met 96 punten.
  2. Corné Passchier met 74 punten.
  3. Joost Boeser met 60 punten.

De grootste vis met 50 cm is gevangen door William Verheij.

Alle kinderen hebben een prijs gekregen ook al hebben ze niks gevangen. Als organisatie willen we de vrijwilligers bedanken. Zonder hun inzet en tijd is het niet mogelijk om dit soort dagen te organiseren. Ook willen we de sponsoren nogmaals bedanken, omdat ze deze dag ook mede mogelijk hebben gemaakt

Bestuur.
JHV Alblasserdam.”

winnaars groep B

winnaars groep B

DSC_2978 (Medium)

Winnaars groep A.

Winnaars groep A.

Arend Penning 2e.

Arend Penning 2e.

Corne Passchier 2e.

Corne Passchier 2e.

IMG_7030 (Medium)

IMG_7034 (Medium)

IMG_7035 (Medium)

IMG_7036 - kopie (Medium)

IMG_7037 (Medium)

IMG_7047 (Medium)

IMG_7056 (Medium)

Joost Boeser 3e.

Joost Boeser 3e.

Lenn 3e.

Lenn 3e.

William Verheij 1e.

William Verheij 1e.