20160528_201300.jpgALBLASSERDAM – Twee mannen zijn zaterdagavond 28 mei 2016 tijdens een poging woninginbraak langs de Van Eesterensingel (aan de kant van de Meursingstraat / Begraafplaats) in Alblasserdam betrapt. De bewoonster kwam thuis en zag vanuit haar tuin twee mannen wegrennen. De vrouw gilde en de mannen schreeuwden. De twee gingen er in een kleine blauw/groene auto vandoor. De daders waren getint, donker gekleed en tussen de dertig en veertig jaar oud.

Via Burgernet werden mensen opgeroepen uit te kijken naar de auto en de mannen. Tot nog toe ontbreekt ieder spoor. Tips over de inbraak zijn welkom via het nummer 0900-8844. Bij heterdaad mag direct 112 gebeld worden.

Eerder deze week was in de wijk ook al een verdachte groene auto gesignaleerd. Die informatie werd gedeeld in de WhatsApp buurtpreventiegroep die onlangs is gestart. Mensen uit de wijk Souburgh, die nog niet in de groep zitten, kunnen zich aanmelden via wabp.nl of direct via oudetorenwijk@gmail.com. Aanmelden met 06, naam, adres en email.

20160528_201300.jpg