DSC_1096 (Medium)ALBLASSERDAM – Zaterdag 28 mei 2016 wordt in Alblasserdam weer de jaarlijkse jeugdvisdag gehouden. In het totaal zijn er vijftig plaatsen beschikbaar. Inschrijven voor deelname kan bij viswinkel De Snuffelhoek aan de Van Hogendorpweg in Alblasserdam.

“Dit jaar vissen we in twee groepen. De groep van zeven tot en met tien jaar vist anderhalf uur. De groep van elf tot en met vijftien jaar vist twee uur,” vertelt Hikmet Hakioglou van de Verenigde Alblasserdamse Hengelaars.

De vissers verzamelen om 12.30 uur op de Ponykade, tegenover het IJsclubgebouw. Hikmet: “Daar controleren we het materiaal en zal er uitleg gegeven worden.”

Het voer en de maden zullen beschikbaar gesteld worden door de Snuffelhoek.

Deelnemers moeten wel zelf hun hengel mee nemen. (geen werphengel). Verder moeten zij een hakensteker, een leefnet (of grote emmer) en een emmer /bakje om het voer aan te maken meenemen. Wie deze spullen niet heeft, kan niet meedoen.

DSC_1096 (Medium)