2016-05-21 High Tea CR DW - DSC_36ALBLASSERDAM – Klinkende kopjes, lekkere hapjes en gezellig gebabbel. In het restaurant ‘De Waardsche Hof’ van Waardeburgh zorgcentrum De Waard aan de Alblashof in Alblasserdam was het afgelopen zaterdag een gezellige boel. De cliëntenraad van De Waard organiseerde op deze zaterdagmiddag namelijk een gezellige high tea voor alle bewoners en hun begeleider. De keuken deed haar best om 125 bezoekers van al het lekkers te voorzien.

Een cliëntenraad behartigt de belangen van de bewoners binnen de Stichting Waardeburgh. Elke Waardeburgh zorglocatie heeft een eigen cliëntenraad. Jaarlijks legt de raad verantwoording af tegenover de bewoners over wat zij het voorgaande jaar gedaan hebben. Dit doen ze altijd door een presentatie te geven op een speciale bewonersbijeenkomst. Dit jaar gooide de cliëntenraad van De Waard het over een andere boeg. Onder het genot van een hapje en een drankje gingen zij het gesprek aan met de bezoekers over wat hen bezighoudt. Dat bleek een groot succes.

2016-05-21 High Tea CR DW - DSC_36