IMG_6362 (Medium)ALBLASSERDAM – Een oudere man uit Alblasserdam is vrijdagmiddag 27 mei 2016 gewond geraakt, nadat hij op de Dam in zijn woonplaats in botsing kwam met een andere fietser. De man reed over het fietspad richting Alblasserdam en wilde afslaan naar Oceanco. Op dat moment kwam uit tegenovergestelde richting een jongen die fietsers inhaalde en er vanuit ging dat de tegemoetkomende man rechtdoor zou gaan. De twee raakten elkaar, waardoor de oudere man met zijn elektrische fiets ten val kwam en een hoofdwond opliep.

Een automobiliste die de man zag liggen, zette haar auto langs de weg en bood eerste hulp. Niet veel later kwam een ambulance met spoed ter plaatse voor verdere hulp. De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De fiets is door de politie thuisgebracht. De andere fietser bleef ongedeerd.

IMG_6354 (Medium) IMG_6362 (Medium) IMG_6371 (Medium)