boeketten-2 (Medium)OUD-ALBLAS – Het koor ROV Cantate Domino organiseert op woensdag 8 juni 2016 een bloemschikworkshop. “Bloemen in de vaas zetten kunnen we allemaal, maar een mooi bloemstuk maken is een ander verhaal,” zo stelt de organisatie. De workshop wordt gegeven aan het Westeinde 73 in Oud-Alblas. De deelnemer leert tijdens een gezellige avond een mooi bloemstuk te maken met de nieuwste trends en technieken.

Deze avond staat onder leiding van Johanna Jongeneel, een jonge, enthousiaste bloemiste die een mooie bloementaart leert maken van bloemen en andere natuurlijke materialen. Voor alle materialen wordt gezorgd.

De workshop wordt gehouden op woensdag 8 juni 2016 van 19.45u. tot 22.00u. aan het Westeinde 73 in Oud-Alblas. De kosten bedragen € 15,- per persoon. Opgeven kan tot 4 juni via bloemschikworkshop@outlook.com.

De opbrengst van deze avond gaat naar Reformatorische Oratorium Vereniging ‘Cantate Domino’  en is bestemd voor de uitvoering van het oratorium Paulus van J.F. Mendelssohn-Bartholdy dat gepland staat op 28 januari 2017 in de Havenkerk in Alblasserdam.

boeketten-2 (Medium)