Burgemeester allbasserdamALBLASSERDAM – Burgemeester Jaap Paans wil nader kennismaken met de winkeliers in het dorp. Een vervolg op zijn 12-uurtje gesprekken met inwoners. Hij maakt speciaal zijn agenda vrij op de woensdagochtenden tussen 8.30 en 11.30 uur om zich verder te kunnen verdiepen in ‘ondernemend Alblasserdam’.

Burgemeester Paans: “Ik wil de mouwen opstropen en meedoen in de winkel. Horen en zien wat er allemaal bij komt kijken om een product te verkopen. Daarnaast wil ik met de informatie die ik haal uit de gesprekken bijdragen om nog meer verbinding tot stand te brengen in onze samenleving.”

Ondernemers die de burgemeester een ochtendje in hun winkel willen laten meedraaien, kunnen zich per mail melden via bestuurssecretariaat@alblasserdam.nl (of neem contact op met Caroline Smits: 078-7706010)

Burgemeester allbasserdam