IMG_2162bw (Medium)ALBLASSERDAM – Bij vechtpartijen bij het Makado en in de Johan de Wittstraat in Alblasserdam zijn zaterdagavond 7 mei 2016 twee mensen gewond geraakt. Ter hoogte van de Lidl werd een 35-jarige man door een groep jongemannen in elkaar geslagen. Deze Alblasserdammer liep flink letsel aan zijn hoofd, lippen, tanden en oog op. Na deze vechtpartij volgde een andere vechtpartij in de Johan de Wittstraat. Daar liep een andere Alblasserdammer ook hoofdletsel op.

Voor de 35-jarige Damdorper, die bij het Makado werd mishandeld, kwam een ambulance ter plaatse. De man is meegenomen naar het ziekenhuis.

De politie heeft inmiddels één persoon, een 27-jarige man uit Alblasserdam, aangehouden en zoekt uit wie de andere betrokkenen zijn. Dit wordt onder meer gedaan middels het nakijken van camerabeelden.

De politie komt na het weekend met meer informatie over de vechtpartijen.

Om de situatie niet nóg verder te laten escaleren, is besloten dit bericht te sluiten voor reacties. Heeft u tips over de incidenten, geef die dan door aan de politie via het nummer 0900-8844. Heeft u een tip voor de redactie, een aanvulling / correctie op dit artikel? Mail dan naar info@alblasserdamsnieuws.nl

IMG_2162bw (Medium)