Brandweer-assisteert-ambulancedienst-Lekdijk-Nieuw-Lekkerland-5-768x512 (Medium)NIEUW-LEKKERLAND – Brandweermannen hebben dinsdagmiddag 3 mei 2016 bij een woning aan de Lekdijk in Nieuw-Lekkerland ambulancepersoneel geassisteerd met het tillen van een vrouw. Het slachtoffer was ten val gekomen in een schuurtje bij een groentetuin achter een woning. Ambulancepersoneel kwam ter plaatse om de vrouw te onderzoeken en mee te nemen naar het ziekenhuis.

Omdat het ambulancepersoneel de vrouw niet met een brancard kon bereiken, werd de hulp van de Nieuw-Lekkerlandse brandweer ingeroepen. Met de hulp van zes brandweermannen lukte het om de vrouw naar de ambulance te tillen. Ze is daarna per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Waardoor de vrouw ten val kwam, is nog niet bekend.

Foto’s: Niels van Loon. Tekst: ZHZactueel.nl. Kijk voor meer foto’s op www.zhzactueel.nl.

Brandweer-assisteert-ambulancedienst-Lekdijk-Nieuw-Lekkerland-5-768x512 (Medium)