IMG_1395 (Medium)ALBLASSERDAM – Bij een aanrijding op de kruising Grote Beer / afrit A15 bij Alblasserdam zijn zondagavond 1 mei 2016 twee personen gewond geraakt. Het ongeval gebeurde even voor 19.00 uur. Een 52-jarige vrouw uit Zwijndrecht, reed samen met haar dochter en kleindochter vanuit Alblasserdam en stopte voor het verkeerslicht. “Toen het licht op groen sprong trok ik langzaam op. Ineens kwamen van rechts nog twee auto’s,” verklaarde de vrouw bij de politie.

In die andere twee voertuigen zaten een 60-jarige vrouw uit Papendrecht en een 27-jarige man uit Oud-Alblas. De drie auto’s kwamen met elkaar in botsing, waardoor veel schade ontstond.

De dochter en kleindochter van de vrouw uit Zwijndrecht werden per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet nader onderzoek naar de toedracht van de aanrijding.

IMG_1395 (Medium)

IMG_1394 (Medium)