avondvierdaagseALBLASSERDAM – De organisatie van de Alblasserdamse Avondvierdaagse is op zoek naar vrijwilligers. Het jaarlijkse wandelevenement, waar honderden wandelaars aan deelnemen, vindt dit jaar (2016) plaats van 20 tot en met 23 juni.  “We zijn dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers die bereid zijn één of meer avonden te helpen met het bemannen van controleposten en het uitdelen van routes en/of consumpties. Verder hebben wij dringend behoefte aan vrijwilligers voor het regelen van het verkeer,” zo laat de organisatie in een persbericht weten.

Vrijwilligers worden in 3 categorieën ingedeeld.

Verkeersregelaars
Verkeersregelaars regelen het verkeer en zorgen zo voor de veiligheid van de deelnemers.

Logistieke vrijwilligers
De logistieke vrijwilliger zorgt voor de opbouw van tenten/tafels op het Raadhuisplein en verleent hand en span diensten op facilitair gebied. Op de route verzorgen ze het uitdelen en distribueren van uitdeelgoederen/consumpties.

Service vrijwilligers
De service vrijwilliger bemannen de tenten op het Raadhuisplein, verrichten controles, delen routes uit, geven aanwijzingen en onderhouden waar nodig contact met het bestuur.

Wie zich wil aanmelden als vrijwilliger, kan dit doen via het formulier op www.avd-alblasserdam.nl

Foto: archief.

IMG_6715 (Medium) IMG_7170[1] (Medium) IMG_8387 (Medium)

avondvierdaagse