hcs 091 (Medium)ALBLASSERDAM – Burgemeester Jaap Paans van Alblasserdam heeft afgelopen week een training bijgewoond van G-hockey op het sportveld van H.C. Souburgh. Een leuke groep jongens en meiden traint hier iedere zaterdagmorgen met Babette en haar dochter Emie van ’t Zelfde. Initiatief voor het starten van deze groep werd door H.C. Souburgh alweer een jaar geleden genomen in samenwerking met de stichting MEE, die mensen met een beperking ondersteunt, waardoor zij naar vermogen kunnen meedoen in de samenleving. H.C. Souburgh biedt hockey aan voor mensen met een verstandelijke beperking in de regio Alblasserwaard.

Tijdens de training van zaterdag 23 april werd voor het eerst getraind in het nieuwe officiële H.C. Souburgh tenue en trainingspak, welke voor dit team zijn gesponsord door de SNS Bank en de Interrijn Groep.

De burgemeester werd door 1 van de G-hockeyleden uitgenodigd om een balletje mee te spelen tijdens de training. Dit deed hij, als verdienstelijk oud-hockeyspeler, met verve. Door ouders en overige toeschouwers werd ook opgemerkt dat er duidelijk vooruitgang wordt geboekt door de deelnemers van G-hockey.

Tijdens de training ontvingen de burgemeester en de aanwezige sponsoren, de heer Bouter en de heer Van Hal van de SNS Bank en de heer Bosman van de Interrijn Groep bloemen uit handen van de G-hockeyleden. Zij gingen gezamenlijk met Jet Schenk, voorzitter van H.C. Souburgh, op de foto.
Na afloop van de training was er koffie met taart.
Er is nog plaats voor nieuwe leden bij G-hockey van H.C. Souburgh. Voor meer informatie kan gemaild worden naar [email protected]

hcs 091 (Medium)

hcs 064 (Medium) hcs 072 (2) (Medium) hcs 083 (Medium)

Deel dit bericht via...