rommelmarkt elthetokerkALBLASSERDAM –  Bij de Elthetokerk aan de Blokweerweg in Alblasserdam wordt zaterdag 30 april 2016 de jaarlijkse rommel –en plantenmarkt gehouden. De markt duurt van 09.00 tot 15.00 uur. Er is, tegen lage prijzen, een groot aanbod van tweedehands artikelen zoals: meubelen, kleding, schoenen,  speelgoed, huishoudelijke artikelen, boeken, elektrische apparaten, serviesgoed en meer. Ook is er een plantenmarkt met zowel planten voor binnen, als vaste planten en perkplanten voor buiten.

Rad
Voor de inwendige mens is gezorgd. Binnen  wordt er  koffie, thee en/of frisdrank geserveerd met, indien gewenst, eigengebakken producten. Buiten worden er  pannenkoeken gebakken. Verder draait de hele dag ‘het rad van avontuur’. Evenals vorig jaar is er weer een speciale actie van de diaconie. Deze keer met de actie “ € 0,15 voor een kind”  het kinderfonds van  Kerkinactie .

Spullen brengen
Wie zelf tweedehands spullen af wil geven, kan dit doen op donderdag 28 april tussen 10.00 en 17.00 uur. ’s Avonds kunnen de spullen tussen 19.00 en 21.00 uur langs gebracht worden. Tot slot is er vrijdagmorgen 29 april tussen 10.00 en 12.00 uur nog gelegenheid om spullen langs te brengen.

rommelmarkt elthetokerk