Jaren 50 (Medium)ALBLASSERDAM – Waardeburgh organiseert op donderdag 28 april 2016 in zorgcentrum De Waard in Alblasserdam een middag over ‘vroeger’. “Graag nemen wij u mee terug in de tijd, naar het dagelijks leven in de jaren ’50. Hoe leefden de mensen toen eigenlijk? Weet u het nog? Het was de tijd van de grote gezinnen, vader ging naar zijn werk en moeder zorgde voor de kinderen en het huishouden. Op zaterdag allemaal in de wastobbe of de teil. Maandag was wasdag. Het eten kwam van het landje van vader. Een koelkast of diepvries was er toen nog niet.  En ieder voor- en najaar de grote schoonmaak. Het hele huis werd op z’n kop gezet,” vertelt Debbie van Eeuwijk van Waardeburgh.

Eeuwijk vervolgt: “Op donderdag 28 april 2016 organiseert Waardeburgh in zorgcentrum De Waard een gezellige middag waarin we met elkaar herinneren ophalen aan hoe het vroeger was. Heeft u mooie herinneringen aan of leuke anekdotes over het huishouden van vroeger? Bezoek dan vooral deze middag en deel uw herinneringen. De middag is van 14.30 – 16.00 uur in Waardeburgh Zorgcentrum De Waard, Alblashof 1B te Alblasserdam. De entree voor externe bezoekers is 3 euro. Iedereen is van harte welkom.

Bel voor meer informatie met Waardeburgh via de gratis Seniorenzorglijn (0800) 456 0 456.

Jaren 50 (Medium)