Showroom buitenzijdeDit betreft een advertorial.
ALBLASSERDAM – Albeka, het Alblasserdamse bedrijf wat bekend is van gebruikte en nieuwe kantoormeubelen verlaat na ruim 12 jaar de Edisonweg en betrekt per 25 april 2016 een compleet vernieuwde locatie in het voormalige Bruynzeelpand aan het Noordeinde 206 in Hendrik-Ido-Ambacht.

De afgelopen maanden is het pand aan de binnenkant en het buitenzijde volledig onder handen genomen. Op de locatie in Hendrik-Ido-Ambacht wordt het aanbod van gebruikte kantoormeubelen nog groter dan in Alblasserdam het geval was. Met een showroom van ruim 1500 m2 behoort Albeka tot  één van de grootste showrooms in Nederland op het gebied van gebruikt meubilair. Albeka Kantoor en Bedrijfsinrichting onderscheidt zich nadrukkelijk met topkwaliteit tweedehands kantoormeubelen maar heeft ook zeer compleet aanbod nieuwe kantoormeubelen die getoond worden in de showroom.

De voormalige productieloodsen van Bruynzeel zijn omgebouwd tot magazijn en opslaglocaties waardoor ze naast de grote showroom ook beschikking hebben over ruim 7000 m2 opslagruimte waaruit direct uit voorraad geleverd kan worden.

Vanaf 25 april 2016 is de locatie in Hendrik-Ido-Ambacht elke werkdag geopend tussen 8.00 en 17.00 uur, ook op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur.

Showroom buitenzijde