politieALBLASSERDAM – Een 71-jarige vrouw uit Alblasserdam is donderdag 21 april 2016 bestolen van haar portemonnee. Dit gebeurde in de Lidl aan het Wilgenplein in Alblasserdam. De vrouw liep met een tas aan haar rollator door de supermarkt. Bij de kassa ontdekte zij dat de rits van haar tas was opengemaakt en dat haar portemonnee verdwenen was.

De vrouw was door het incident behoorlijk overstuur. Een passante hielp de vrouw en waarschuwde twee agenten die even verderop het Makado inliepen.

De bestolen vrouw heeft inmiddels aangifte gedaan. Een dader is tot nog toe niet aangehouden. De politie laat weten dat er een onderzoek naar de daders is gestart. Daarbij wordt onder meer bekeken of de dader wellicht herkenbaar op camerabeeld staat.

Tips over de zakkenrollerij zijn welkom bij de politie via het nummer 0900-8844.

politie