Persbericht Koningsdagexpositie 2016 (Medium)NIEUW-LEKKERLAND – Op Koningsdag 2016 wordt in de kantine van Sportpark Excelsior de fototentoonstelling 45 jaar Bad Schoonenburg geopend. De expositie is ingericht door de Nieuw-Lekkerlandse Tentoonstellingscommissie van de Historische Vereniging West-Alblasserwaard. Op veertien borden met foto’s komt de lange geschiedenis van het zwembad tot leven. De expositie is onderverdeeld in een aantal thema’s.

Er zijn onder andere foto’s te zien van Zwemvereniging Veno, Ochtendgloren, het diplomazwemmen, de zwemmarathons en de acties voor het behoud van het zwembad. De foto’s kunnen op papier en digitaal worden besteld. Vanaf 09.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen. Vervolgens is de tentoonstelling de hele maand mei te bezichtigen in het atrium van Woonzorgcentrum ’t Waellant aan de Ooievaar.

Persbericht Koningsdagexpositie 2016 (Medium)