IMG-20160409-WA0001 (Medium)ALBLASSERDAM – Tijdens de afgelopen Marathon van Rotterdam hebben enkele jeugdleden van Atletiekvereniging AAA meegedaan met de “kindermarathon”. Zaterdag voor de “echte” wedstrijd werd het parcours open gesteld voor de jeugd om over een deel van de echte marathon aan een prestatieloop van 2,5 kilometer mee te doen. Tiamo Peeters, Fatih Conijn en Tim Leeman startte dan ook echt op de Coolsingel en ging richting de Erasmusbrug.

Na het keerpunt lag de finish ook weer op de Coolsingel. Doordat alle drie de atleten al heel wat wedstrijden en kilometers in de benen hadden konden ze een hele mooie tijd op de klok zetten en waren de medailles achteraf dan ook dik verdiend. Voor de gemiddelde snelheid die de atleten wisten te behalen zouden veel hardlopers tekenen: met bijna 16 kilometer per uur waren de AAA atleten ook hier de concurrentie te snel af.

IMG-20160409-WA0001 (Medium) IMG-20160409-WA0003 (Medium)