foto 2 (Medium)ALBLASSERDAM – Deze week is de 3+ groep, de Zeeleeuw, officieel geopend. Deze groep is gehuisvest in MFC Maasplein in Alblasserdam. De groep is door de directeur van Wasko, Mieke van der Linden officieel geopend. De kinderen van de dagopvang van Wasko en de kinderen van de kleuterklas van basisschool ’t Nokkenwiel waren bij de opening aanwezig.  Na het doorknippen van het lint konden alle kinderen de groep in waar met elkaar geproost werd op de nieuwe groep van Wasko.

“Binnen MFC Maasplein heeft Wasko al 2 dagopvanggroepen van 0-4 jaar en 2 BSO groepen van 4-13 jaar en met trots hebben we daar nu een 5e groep aan toegevoegd voor de kinderen van (bijna) 3 jaar en ouder,” aldus Antoinette Smit, teamleider bij Wasko.

De 3+ groep is geopend van maandag t/m vrijdag en ouders kunnen zelf kiezen welke dagen/ dagdelen ze willen afnemen. Meer informatie over de 3+groep is verkrijgbaar via klantenservice@wasko.nl en 078-6157165.

foto 2 (Medium)

foto 4 (Medium) foto 5 (Medium)