550_1024ALBLASSERDAM – Het nieuwe seizoen van speeltuin Kinderdijk aan de Fop Smitstraat in Alblasserdam gaat zaterdag 16 april 2016 van start. De kinderen kunnen vanaf dat moment weer na schooltijd en in de vakanties in de grootste speeltuin van Alblasserdam terecht. Aanstaande zaterdag is het tussen 13.00 tot 16.30 uur feest in de speeltuin. Er is muziek, kinderen kunnen zich laten schminken, er is een springkussen en er zijn poffertjes. Verder wordt de nieuwe waterbaan (zie foto) officieel in gebruik genomen.

Speeltuin Kinderdijk aan de Fop Smitstraat bestaat al meer dan tachtig jaar en zo’n 700 gezinnen uit Alblasserdam en omgeving hebben een abonnement op de speeltuin. Daarnaast maken ook 20 scholen uit de regio regelmatig gebruik van de speeltuin. Het speeltuinseizoen loopt van april tot en met oktober.

Meer informatie over de speeltuin en de speeltuinvereniging is te vinden op www.speeltuinkinderdijk.nl.

550_1024

548_1024