Ongeval duitsland vrachtwagen (Medium)ALBLASSERDAM – Een 27-jarige vrachtwagenchauffeur uit Alblasserdam is maandag 11 april 2016 gewond geraakt bij een ongeval op de A3 in Duitsland. De Damdorper botste met zijn voertuig tegen een andere vrachtwagen, die werd bestuurd door een 61-jarige Duitser, en moest door de brandweer met hydraulische apparatuur uit de cabine worden gehaald.

Wiesbaden112.de meldt dat de Damdorper mogelijk de file niet heeft gezien en daardoor met een flinke vaart op de stilstaande vrachtwagen is gebotst. Beide vrachtwagenchauffeurs zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De Duitse politie meldde dat de Alblasserdammer ‘zwaargewond’ is geraakt, kennissen van de man laten weten dat dat niet juist is en dat de man last van zijn knie en spierpijn heeft.

Foto en filmpje: Wiesbaden112.de.

Ongeval duitsland vrachtwagen (Medium)