IMG_8650 (Medium)ALBLASSERDAM – Vrijdag 22 april 2016 wordt in Landvast in Alblasserdam een verrassingsdiner georganiseerd. De opbrengst is voor de Roparun. De Roparun is een (sponsor) estafetteloop van ongeveer 520 kilometer van Parijs naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. De organisatie van het verrassingsdiner is in handen van Roparun team 238 RTZN.

Voor vrijdagavond 22 april staat er weer een verrassende avond in Cultureel Centrum Landvast op de agenda van Roparun team 238 RTZN. Op deze avond kunnen deelnemers genieten van een 4-gangen diner met diverse verrassende elementen.

Veiling
Irene & Friends zorgen voor sfeervolle en gezellige muziek en dit doen zij met alle goedheid uit hun hart, al voor de derde keer op rij. Er komt ook een veiling waar mooie veilingstukken onder de hamer zullen vallen. Alles ten behoeve van het goede doel. Uiteraard is er ook ruimte voor een gastspreker die komt vertellen wat er met onder andere met het opgehaalde bedrag gaat gebeuren. “Ik ben trots dat zoveel vrijwilligers zich samen inzetten voor dit doel. Om deze avond vol te krijgen moeten wij hard ons best doen, maar voor dit prachtige doel lopen wij graag een paar stappen harder,” aldus medeorganisator van dit evenement en Roparun teamlid Richard Leeuwis die dit al voor de derde keer succesvol organiseert.

Verrassingsevent
Alle gasten betalen 35 euro per persoon, om te genieten van een heerlijk vier gangen diner met enter- tainment. De drankjes zijn exclusief en dienen op de avond zelf bij de bar van Landvast afgerekend te worden. “Ons doel is om voor onze gasten een gezellige avond te organiseren, met een maximale opbrengst voor het einddoel: de Roparun. Door de inzet van veel vrijwilligers en de donaties van sponsoren kunnen wij het bedrag voor het diner laag houden en toch gaan voor een mooie opbrengst voor het doel”, vertelt Richard enthousiast.

Roparun?
De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Naast de sportieve inspanning, moet er uiteraard ook een inspanning geleverd worden om geld op te halen voor dit doel. Het verrassingsevent is hier een onderdeel van.

Door Alblasserdam
De Roparun komt op maandag 16 mei dwars door Alblasserdam via de Edisonweg. De teams zijn aan te moedigen langs de weg of op het terrein van MAAT Transport aan de Edisonweg die ook dient als wisselplaats van de ruim 70 Roparun teams die uit Hamburg komen.

Donaties
Het geld wordt gebruikt voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker. In elke familie en/of vriendenkring zijn er vaak mensen die getroffen worden door deze ziekte. Deze mensen en naasten maken zware tijden door. De stichting Roparun probeert hierin een verzachtende rol te spelen. Stichting Roparun Palliatieve Zorg heeft op 1 augustus 2006 het CBF-Keur ontvangen. Dit betekent dat een donateur er op kan vertrouwen dat er verantwoord met de donatie omgegaan wordt.

Aanmelden
Aanmelden voor het verrassingsevent op 22 april a.s. kan nog door een e-mail te sturen naar: Richard.leeuwis64@gmail.com

Roparunteam

IMG_8650 (Medium)