IMG_5956 (Medium)ALBLASSERDAM – Gerrit (83) Put en Marie (82) Put – Blom uit Alblasserdam zijn deze week zestig jaar getrouwd. Burgemeester Jaap Paans ging maandag 4 april 2016 op felicitatiebezoek. Hij bezocht de twee in hun appartement aan de Groene Zoom.

Meidenjacht
Meneer en mevrouw Put leerden elkaar kennen op de Dam in Alblasserdam. “Ik kwam van Ridderkerk en Marie van Alblasserdam. In het weekend gingen ik met vrienden rondjes lopen op de Dam. We gingen op meidenjacht. Het begon met een praatje maken met Marie. Zes jaar later zijn we getrouwd,” vertelt meneer Put.

Werk
Mevrouw heeft onder meer in de huishouding gewerkt. Meneer werkte eerst in de scheepsbouw en later in de werktuigbouw.

Kinderen
Het echtpaar kreeg twee kinderen en heeft drie kleinkinderen. Maandagmiddag wordt het diamanten huwelijk met een etentje gevierd bij een restaurant in Alblasserdam.

 

IMG_5956 (Medium)

IMG_5951 (Medium)