YUNC0072 (Medium)Dit betreft een advertorial / vacature.
ALBLASSERDAM – Het bedrijf BCTN is voor haar containerterminal op het Nieuland Parc in Alblasserdam, vanwege uitbreiding, op zoek naar een fulltime ‘dispatcher’. Als dispatcher (waterside & landside) coördineer en monitor je de logistieke activiteiten op de terminal. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het waarborgen van een optimale werkstroom van geplande laad- en losactiviteiten, zodanig dat deze op een veilige en efficiënte wijze kunnen worden uitgevoerd.

Je bent daarbij het aanspreekpunt voor problemen en verstoringen bij het lossen en laden. Dit alles conform de gestelde procedures, veiligheidseisen en afspraken met de klanten. Op termijn zal de Dispatcher samen met zijn collega’s in een 2 ploegensysteem gaan werken.

Functie-eisen
De juiste kandidaat beschikt ten minste over MBO werk- denkniveau. Heeft affiniteit met logistiek, transport of scheepvaart. Heeft bij voorkeur ervaring in deze branche in een vergelijkbare functie. Kennis van geautomatiseerde (terminal) systemen is een pré. Heeft een gezonde dosis werklust. Doorzettingsvermogen en stressbestendigheid zijn noodzakelijk om het functioneren tot een succes te maken.

Benodigde competenties

  • Communicatief sterk
  • Zeer accuraat
  • Klantgericht
  • Teamspeler
  • Procesgericht
  • Oplossingsgericht
  • Flexibiliteit

BCTN biedt:
Naast een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden bieden wij u een functie binnen een groeiende organisatie, waar wij samen met al onze collega’s een succes van willen gaan maken.

BCTN
BCTN is een professionele speler in het intermodaal vervoer met terminalhubs in de belangrijkste economische centra van Gelderland, Brabant, Noord-Limburg, Overijssel, Zuid-Holland en Kempen (Meerhout België). De combinatie van jarenlange expertise en schaalgrootte maakt BCTN tot een betrouwbare partner voor deze dienstverlening op maat. De goed geëquipeerde terminals van BCTN vormen het hart van de intermodale transportketen. De combinatie van de schaalgrootte en de persoonlijke aanpak door de individuele terminals maakt het mogelijk voor zowel kleine als grote organisaties een compleet dienstenpakket op maat te kunnen aanbieden.

Informatie over de functie Dispatcher:
Voor informatie betreffende functie kunt u contact opnemen met de Operations manager:
06-83795266.

Solliciteren op de vacature Dispatcher:
Voelt u zich aangesproken? Laat dan uw sollicitatie (brief en cv) t.a.v. de HR manager achter op onze website: http://www.bctn.nl/nl/bctn/werken-bij-bctn.

YUNC0072 (Medium)