vv de Alblas 012 (Medium)ALBLASSERDAM – Afgelopen week kreeg de uitbreiding van de accommodatie van Voetbalvereniging De Alblas haar voltooiing met  twee nieuwe ruime kleedkamers en twee extra opslagruimtes. De voorzitter van de bouwcommissie, Cor Boom,  overhandigde de sleutels aan de preses van de club, Henk Haverkamp. De afgelopen tijd is er hard gewerkt door een groep vrijwilligers. Haverkamp roemde hun inzet en hun vakmanschap. “De nieuwe ruimtes zien er echt geweldig uit en passen prima bij het al bestaande gebouw”, zo zei de voorzitter.

Eigen middelen
De uitbreiding is door de inzet van de vrijwilligers en eigen middelen van de club tot stand gekomen, dus zonder hulp van buiten. Met de opening van het kunstgrasveld afgelopen najaar en de uitbreiding van het aantal kleedkamers naar 10 nu, voldoet de accommodatie van de inmiddels ongeveer 650-leden tellende club weer aan de eisen voor de toekomst.

Genoegen
“Het is inmiddels een genoegen op en in onze accommodatie rond te lopen. Dankzij jullie inzet ontvang ik onze leden, nieuwe leden en bezoekers met trots”, zo besloot Haverkamp de sleutel-overhandiging.

De volgende vrijwilligers gingen met Haverkamp op de foto: Nico Verboom, Peter Lubach, Toon Kevenaar, Wim Roelfzema, Hans de graaf, Cor Boom en Ronald Besemer.

De volgende vrijwilligers gingen met Haverkamp op de foto: Nico Verboom, Peter Lubach, Toon Kevenaar, Wim Roelfzema, Hans de graaf, Cor Boom en Ronald Besemer.

vv de Alblas 008 (Medium)