foto 1 (Medium)ALBLASSERDAM – Afgelopen donderdag heeft brede school Het Palet in Alblasserdam haar vijfjarig jubileum gevierd. Alle kinderen kregen een leuke strandbal mee naar huis. De teamleden zijn niet vergeten en werden blij verrast met een taart die aangeboden werd namens de ouderraad van Het Palet.

“Al vele jaren is er al een nauwe samenwerking tussen de basisschool Het Palet en peuterspeelzaal Het Penseeltje van Wasko. In 2011 zijn we gestart in het nieuwe gebouw aan de Van Eesterensingel en werd de brede school helemaal compleet doordat ook de BSO van Wasko in het nieuwe gebouw gehuisvest werd. Zoals ons gezamenlijke logo al zegt: ‘alles onder één dak’ voor kinderen van 2 tot 13 jaar waarin ze in een fijne sfeer zich kunnen ontwikkelen en groeien tot mooie zelfstandige tieners,” vertelt Antoinette Smit, Teamleider Wasko.

Op naar het tweede lustrum
Smit vervolgt: “Wij zijn trots dat wij ons eerste lustrum kunnen vieren en kijken terug op vijf jaar waarin de brede school gegroeid is tot een sfeervolle brede school waarin kinderen gedurende de gehele dag een ontwikkelingsgericht, uitdagend, inspirerend aanbod krijgen op ieder kind als eigen individu afgestemd. Wij gaan vol enthousiasme op naar het tweede lustrum.”

foto 1 (Medium) foto 2 (Medium) foto 3 (Medium) foto 4 (Medium)