IMG_5372 (Medium)ALBLASSERDAM – Een deel van de A15 tussen Papendrecht en Alblasserdam wordt voorzien van nieuw asfalt. Dinsdag 29 maart 2016 ontstond, door een ongeval, een lekkage in de brandstoftank van een vrachtwagen. Hierdoor kwam 250 liter diesel op de weg terecht. Rijkswaterstaat laat weten dat delen van het asfalt niet meer schoon te krijgen zijn en dat er daarom niets anders opzit dan het vervuilde asfalt te vervangen voor nieuw.

De werkzaamheden worden dinsdag na de avondspits uitgevoerd. Hiervoor worden twee van de drie rijstroken afgesloten. Als alles goed gaat, kan de snelweg woensdagochtend weer volledig open voor het verkeer.

De botsing tussen de personenauto en de vrachtwagen vond dinsdag rond 10.45 uur plaats. Rond het middaguur stond er al meer dan twaalf kilometer file.

IMG_5372 (Medium)

IMG_5385 (Medium) IMG_5387 (Medium)