Ford Wensveen sponsort Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam (Medium)ALBLASSERDAM – Theo Hoogendoorn en Nico Treure van Ford Wensveen uit Alblasserdam hebben dit jaar meegedaan aan de ScanCoveryTrial. Zij hebben zich laten sponsoren door leveranciers en andere relaties. Op die manier hebben zij 100 Nachtzoenen (dat is €3.500,-) kunnen doneren aan Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam.

Ford Wensveen en de ScanCoveryTrial
Team Ford Wensveen heeft diverse keren aan verschillende rally’s door Scandinavië deelgenomen en nam in 2016 wederom deel aan de ScanCoveryTrial. En met succes: voor de tweede keer werd de rally gewonnen.

Afzien voor het goede doel
De tocht gaat in 8 dagen tijd kris kras door het prachtige Scandinavie, ruim 7.500 kilometer en dat onder omstandigheden met veel sneeuw, ijs en temperaturen welke kunnen dalen tot wel minus 40 graden Celsius. Het goede doel waarvoor zij de ScanCoveryTrial 2016 reden is het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam.

Onder de indruk
Nico en Theo kwamen recent een mooie cheque overhandigen. Ze hebben een rondleiding gekregen door het Huis en gesproken met twee vaders en een moeder die in het Huis logeren. Dat maakte diepe indruk. Mede dankzij sponsors als Ford Wensveen kunnen kinderen die in het ziekenhuis liggen een Nachtzoen krijgen van hun ouders. Zo kan het gezin in een heel moeilijke tijd toch bij elkaar zijn.

Foto: Mirjam Lems Fotografie.

Ford Wensveen sponsort Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam (Medium)