Vooraankondiging Open Dag ATV 2016 media-2ALBLASSERDAM – Tennisvereniging ATV organiseert samen met Tennisschool Houthuyse een Open Dag op vrijdag 1 april 2016, waarbij iedereen van harte welkom is om mee te doen aan allerlei leuke activiteiten om kennis te maken met tennis. De open dag bestaat uit een middagprogramma, van 15:30-17:30 uur, bedoeld voor de basisschooljeugd. Het programma bestaat onder andere uit een tenniscircuit. Voor 12+ jeugd en volwassenen zijn er proeflessen.

Het avondprogramma voor volwassenen (18+) begint om 18:45 uur met een officiële opening van de banen 5 en 6 door wethouder Arjan Kraijo. Rond 19:00 uur zal de tennisschool zorgen voor een leuke demonstratie wedstrijd van een half uur (dubbelspel). Vanaf 19:30 uur kunnen leden en niet-leden proeflessen volgen en/of deelnemen aan het openingstoernooi.

Openingstoernooi
Er is gekozen voor een zogenoemd husseltoernooi waarbij er koppels worden gemaakt van leden en niet-leden. Je kunt je per koppel (lid + niet-lid) of individueel inschrijven. Zie www.houthuysesport.nl. Voor meer informatie over de Open Dag zie de ATV website www.tennisvereniging-atv.nl en/of www.houthuysesport.nl.

Vooraankondiging Open Dag ATV 2016 media-2

Vooraankondiging Open Dag ATV 2016 media-2 (Medium) Vooraankondiging Open Dag ATV 2016 media-3 (Medium)