DSC09642 (Medium)ALBLASSERDAM – Op vrijdag 18 maart 2016 hebben alle 33 kinderen van Kindcentrum De Boeg in Alblasserdam deelgenomen aan een sponsorloop. Tijdens deze loop zamelden zij geld in voor het schoolkamp. In de afgelopen weken is iedereen druk op zoek geweest naar sponsoren om het schoolkamp, dat plaatsvindt van 30 maart t/m 1 april in Otterlo, te kunnen financieren. Vrijdag mochten de basisscholieren dan eindelijk van start gaan om rondjes te rennen en zoveel mogelijk geld bij elkaar te sprokkelen.

Met 32 kinderen aan de start, een zelfs op krukken, gingen de kinderen om 12.45 uur van start aan de Parallelweg. Via de Weversstraat, de Van Eesterensingel en de Groene Zoom konden zij na elke ronde een stempel halen bij hun juf en hun klasgenoot met haar voet in het gips. In een half uur wisten sommige kinderen zelfs 13 rondjes te rennen.

In totaal heeft groep 8 €901,01 opgehaald. Dat wordt vast een geslaagd schoolkamp.

Foto’s en tekst: Carla Gelderblom.

DSC09642 (Medium) DSC09665 (Medium) DSC09683 (Medium) DSC09690 (Medium)