IMG_3834 (Medium)NIEUW-LEKKERLAND – Een 17-jarige jongen uit Nieuw-Lekkerland is vrijdagavond 18 maart 2016 met zijn brommer op een auto gebotst. Het ongeval gebeurde even voor 19.00 uur op de kruising Veerweg / Lekdijk in Nieuw-Lekkerland. De jongen kwam vanaf de Veerweg en wilde de dijk oprijden. Op dat moment reed een 24-jarige Lekkerlander met zijn net aangeschafte auto voorbij. Een botsing volgde, waarbij de brommerrijder, die zijn brommer ‘s ochtends nog door de RDW had laten keuren, op de voorruit van de auto belandde.

Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De 17-jarige is per ambulance naar het ziekenhuis in Dordrecht gebracht. De bestuurder van de auto bleef ongedeerd. Beide voertuigen liepen schade op. De schadeafhandeling loopt via de verzekeringen.

IMG_3793 (Medium) IMG_3830 (Medium) IMG_3834 (Medium) IMG_3837 (Medium)