Christian VerwoerdALBLASSERDAM – Novo Rebento organiseert op vrijdagavond 11 maart 2016 een interkerkelijke kampvuuravond met zanger Christian Verwoerd uit Nieuw-Lekkerland en de Alblasserdammers Wiebe en Gerdine van Horssen, die sinds 2010 woonachtig en werkzaam zijn in Mozambique.

Enkele ingrediënten voor deze avond zijn: elkaar ontmoeten rondom knapperend houtvuur; een hapje en een drankje; samen zingen in de avondschemering; luisteren naar liederen van Christian Verwoerd; en een korte bezinning rondom het thema ‘in vuur en vlam’.

Wiebe en Gerdine zijn in Mozambique vooral actief in onderwijsprojecten – van kleuteronderwijs tot vakonderwijs; van het trainen van kinderwerkers tot kerkleiders. Er wordt samengewerkt met meer dan 30 kerkgenootschappen. “Zoals we in Mozambique één zijn in verscheidenheid, hopen we daar ook op tijdens de interkerkelijke kampvuuravond in Alblasserdam.”

De avond begint om 19.30 uur en wordt gehouden bij het clubgebouw van de scouting aan de Savornin Lohmanweg 40a te Alblasserdam. De toegang is gratis. Wel wordt er een bijdrage gevraagd voor de onkosten van de avond en het werk van Wiebe en Gerdine in Mozambique.

Voor meer informatie: www.novorebento.nl

Christian Verwoerd