Praiseavond Oud-Alblas (Medium)OUD-ALBLAS – In gemeenschapscentrum Trefpunt in Oud-Alblas vindt op initiatief van een groep inwoners van Oud-Alblas vrijdag 4 maart 2016 voor de tweede keer een praiseavond plaats. De aanvang is 20.00 uur, binnenlopen kan vanaf 19.30 uur. De entree is gratis. Wel wordt er een collecte voor de onkosten gehouden. Het thema van de avond is ‘Vrijheid’. De invulling van de avond is grotendeels hetzelfde als tijdens de eerste editie. Net als bij de vorige praiseavond wordt de samenzang begeleid door een muziekgroep.

Die is deze keer anders van samenstelling. “Na de eerste avond kwamen er diverse aanmeldingen van mensen die ook graag mee wilden doen,” vertelt Margré Houweling, één van de organisatoren. “Zo is een band ontstaan met leden van diverse kerken en van verschillende leeftijden.”

De muzikanten zijn Wimjan en Heidi van Middelkoop en hun twee dochters Judith en Denise, Lizette Stam, Richard Gort, Ada v.d. Wal, Erik Vonk en Bram en Niek de Wit.

Meer informatie over de praiseavond is verkrijgbaar door te mailen naar praiseoudalblas@gmail.com.

Tekst en foto: Geurt Mouthaan.

Praiseavond Oud-Alblas (Medium)