Hester Radstake (Medium)ALBLASSERDAM – Dominee Hester Radstake doet zondag 6 maart 2016 intrede als voorganger van de Elthetogemeente aan de Blokweerweg in Alblasserdam. Het eerste deel van de dienst, die om 15.00 uur begint, wordt geleid door dominee Hans van Walsom en wordt na de officiële intredeplechtigheid worden voortgezet door Hester Radstake. Aan de dienst wordt medewerking verleend door de zanggroep van de Elthetogemeente onder leiding van Cor Resseler die tevens het orgel zal bespelen.

Na afloop van de dienst bestaat de gelegenheid om met Hester Radstake en haar gezin kennis te maken en haar geluk te wensen met haar werkzaamheden in de Elthetogemeente.

Radstake is de opvolgster van dominee Rini Rikkirt die vanaf 2005 tot 2014 als predikante verbonden was aan de Elthetokerk en inmiddels met emeritaat is.

Foto: Hester Radstake / Twitter.