ALBLASSERDAM – 125 kinderen hebben deze week de jaarlijkse Ichthus Inn in de Ichthuskerk aan het Scheldeplein in Alblasserdam bezocht. Het thema was ‘jij bent bijzonder’. Naar aanleiding van een lied met dezelfde naam als het thema kwam een banaan binnen die verdrietig was omdat niemand hem zag staan.

Verder hebben de kinderen naar een verhaal van Esther geluisterd en een sketch gedaan, met de vluchtelingen als onderwerp. In alle liederen en verhalen kwam naar voren hoe bijzonder en speciaal iedereen is. Knutselen gebeurde in leeftijdsgroepen. De kinderen van groep 1/2 hebben een kroon versierd, groep 3/4 heeft een schilderijtje gemaakt en groep 5 t/m 8 hebben een glas beschilderd. Het was een gezellige ochtend dat werd mogelijk gemaakt met vele vrijwilligers uit het dorp.

Tekst en foto’s ingezonden door Johanneke van Ichthus Inn.

SONY DSC

SONY DSC SONY DSC SONY DSC