Gereformeerde ontmoetingskerk NIeuw-LekkerlandNIEUW-LEKKERLAND – In de Ontmoetingskerk aan de Dorpslaan in Nieuw-Lekkerland wordt vrijdagavond 1 april vanaf 19.30 uur een talentenveiling gehouden. De organisatie is in handen van vijf jongeren die geld ophalen voor hun zomerproject in Malawi. Er wordt onder meer een verzorgde dag zeilen voor drie volwassenen onder begeleiding van een ervaren zeiler geveild.

Verder worden vijf rijlessen van zestig minuten aangeboden door rijschool Taraki & De Groot, wordt er een fotoshoot aangeboden door Linda Janse fotografie, wordt er een heerlijke taart geveild en nog veel meer.

De organisatie legt uit: “Wij organiseren deze veiling om geld in te zamelen voor ons project van World Servants. Wij zijn een groep van vijf jongeren die in de zomer van 2016 in Malawi lerarenwoningen gaan bouwen. Als deze lerarenwoningen er staan kan de overheid geschoolde leraren sturen naar het dorpje Perete. Dit houdt in dat de leerlingen van die school een betere opleiding aangeboden krijgen en dat er meer kinderen naar school kunnen gaan.”

Wie ook een ‘talent’ wil aanbieden, kan mailen naar worldservantsnieuwlekkerland@gmail.com of contact opnemen via de website van de organisatie: www.wsnieuwlekkerland.jimdo.nl

Gereformeerde ontmoetingskerk NIeuw-Lekkerland