Teamfoto CMV sponsor-20160222-83-3ALBLASSERDAM – Het jongste meidenteam van Smash’66  uit Alblasserdam heeft een shirtsponsor gevonden in Ford Wensveen. De meiden zijn aan hun eerste volleybalseizoen begonnen en presteren top bij hun debuut. In de najaarscompetitie werden ze tweede en ook de sterke voorjaarscompetitie zijn ze sterk begonnen met vier overwinningen en slechts een nederlaag. Het team wordt ondersteund door twee enthousiaste trainers, speelsters van Dames 1 en Dames 2, en een erg actieve oudergroep.

Met elkaar zijn ze ook op sponsorjacht gegaan en dat heeft geleid tot een mooie, splinternieuwe outfit met het logo van Ford Wensveen. Op vrijdagavond 19 februari gingen de meiden en hun coaches met plezier op de foto met hun sponsor Nico Treure van Ford Wensveen.

Teamfoto CMV sponsor-20160222-83-3