2016-02-09 21.50.48 (Medium)ALBLASSERDAM – De leden van de Alblasserdamse Tafeltennisvereniging (TTVA) hebben nieuwe outfits gekregen. Afgelopen week werd in het bijzijn van de heren Michael Boon en Riens Gort van hoofdsponsor Riens Gort Optiek de nieuwe kleding gepresenteerd. Beide heren kregen symbolisch het eerste nieuwe shirt uitgereikt door voorzitter Ralph Faasen van TTVA.

Trots
Riens Gort Optiek is alweer een aantal jaren de trouwe hoofdsponsor van TTVA. Iets waar de vereniging zelf gepast trots op is. De goede samenwerking geeft TTVA de mogelijkheid om alle leden om de vier jaar tegen een gereduceerd bedrag een nieuw outfit aan te bieden.

Vervlogen tijden
Met dit nieuwe outfit gaat TTVA weer terug naar vervlogen tijden. De kleur van het shirt doet denken aan de kleur van een aantal shirts van heel lang geleden. Het geheel wordt gecompleteerd door een zwarte broek.

Alle leden, waarvan een twintigtal dinsdagavond aanwezig, gingen gestoken in het nieuwe outfit samen met de heren van Riens Gort Optiek op de foto.

2016-02-09 21.50.48 (Medium)

2016-02-09 21.48.56 (Medium) 2016-02-09 21.49.15 (Medium)