Nieuwe afbeeldingALBLASSERDAM – Afgelopen weekend zijn de meiden van MD1 van Hockeyclub Souburgh uit Alblasserdam kampioen geworden in de tweede klasse van de zaalcompetitie. Na twaalf wedstrijden waarvan negen gewonnen en drie gelijkgespeeld, zijn ze overtuigend kampioen geworden met zes punten verschil op nummer twee, hockeyclub DMHC uit Dordrecht.

Na afloop van de wedstrijd in Hellevoetsluis kregen ze uit handen van de voorzitter, van Souburgh, Jet Schenk, een medaille uitgereikt. Ook de sponsor McArt uit Papendrecht heeft een beker en een medaille aan de meiden en de coaches uitgereikt. Kortom, een fantastische dag waarbij de meiden flink toegejuicht zijn door een grote groep supporters die meegereisd waren. Na afloop van de wedstrijd werd het feest nog voortgezet in een eetgelegenheid in onze eigen regio.

Nieuwe afbeelding